петък, 14 юни 2024 г.

Не може ли ремонтът между Бургас и „Сарафово“ да изчака до есента?


Всички имоти в Сарафово на едно място - ТУК

Има ли възможност Община Бургас временно да преустанови ремонтните дейности в участъка между Гробищния парк и Северния обход, за да не възпрепятства движението в натоварените летни месеци и те да продължат през есента? Такъв въпрос отправя към кмета на Бургас общинският съветник Мариян Иванов.

Присъедини се към Viber общността на Сарафово от ТУК

"В началото на тази седмица Община Бургас стартира ремонтни дейности на път 1-9, в участъка между Гробищния парк до Северния обход на града. Реорганизацията на движението, в началото на летния сезон, води до задръствания и изнервени шофьори. Само една катастрофа на 13 юни, доведе до километрична тапа, което още повече увеличава предпоставките за ПТП. Подобни дейности, които водят до увеличаване на трафика в определени участъци и намаляване на транспортната пропускливост,  ще повлияят негативно на летния сезон по Южното Черноморие“, пише Иванов.

Общинският съветник отбелязва, че входно – изходните артерии на кв. "Сарафово“ са в недобро състояние и с дупки в асфалта. На друго негово питане от март тази година заместник-кметът Весна Балтина е отговорила, че ще се извършат частични ремонтни дейности по компрометираните участъци между ПВ "Сарафово" и Северен обход, каквото до този момент не са извършени.

Източник: burgas24.bg



сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

3 коментара:

Христо каза...

Пътя е в окаяно състояние - нека го оправят!

Milen каза...

mai iskat da otkradnat edni pari

Александър каза...

Дорога плохая

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!