четвъртък, 25 юли 2024 г.

За жителите на Сарафово със стари печки на дърва и/или въглища


Получавайте най-новите оферти за ИМОТИ в Сарафово преди всички  - ТУК

Започва подписването на договори за подмяна на старите отоплителни уреди на дърва и/или въглища с нови екологични отоплителни уреди по Интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ по Програма ЛАЙФ.

Присъедини се към жителие на Сарафово от ТУК

Напомняме на гражданите, че проектът по Програма ЛАЙФ обхваща: ЦГЧ, кв. „Възраждане“, к-с „Лазур“, к-с „Бр. Миладинови“, к-с „Меден рудник“ – Зона Г (селото), кв. „Сарафово“, кв. „Ветрен“, Минерални бани, кв. „Банево“, кв. „Крайморие“, кв. „Горно Езерово“, кв. „Черно море“, кв. „Рудник“; кв. „Победа“ и кв. „Акациите“.

Препоръчани Бизнеси в САРАФОВО 👈

Класираните домакинства в основния списък на четвъртото класиране, подали документи за участие в проекта в периода между 1 септември 2023 г. до 31 март 2024 г., следва да се явят за подписване на договор в Центъра за административно обслужване на гражданите на ул. „Александровска“ № 26 /от гърба на сградата на Община Бургас/.

Подписването на договорите за предоставяне на заявените уреди ще се извършва в срок от 29 юли до 9 август, всеки работен ден от 08.30 до 17.15 часа.

Обърнете внимание, че договорите за предоставяне на нови отоплителни екоуреди се сключват между Община Бургас и подалото заявление физическо лице или негов упълномощен представител при представяне на входящ номер на документите, лична карта и документ за оправомощаване (при необходимост).

Източник: Община Бургас



сподели с приятели в социалните  мрежи
или Коментирай

1 коментар:

Анонимен каза...

ааа не не я сменям

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!